MIN HELG UR MOBILEN

Hej på er!

Oj vilken härlig helg jag har haft i Södertälje, med kusiner och även min mormor som hittat hit! Fick veta om att hon skulle komma under veckan så då ville jag såklart dit och hinna spendera lite tid med henne!

Ni ser även hur fint de är där!! Så skönt att komma bort från stan lite och bara njuta av massa fina färger och lugnet.

Efter att mina gu'föräldrar plockat upp mormor från båten och vi sett på min lägenhet så drog vi hem till dem, fixade bordet, handlade snacks till kvällen och sen blev det äntligen middag!

Kolla in detta!! Hos dem är maten alltid toppklass och så var de även denna kväll.

Alltså dessa två <3 Världens gulligaste och mest hyperaktiva barn jag någonsin träffat! Munnen går i ett på dom båda och tror verkligen på att mina barn kommer likna dem mycket, speciellt den yngre med sitt tjocka blonda hår och blåa ögon. Jag som alltid velat bli en ”pojk-mamma” hoppas på att en vacker dag få två ögonstenar som dessa två ;)

Sen blev det såklart spelkväll, lyckades förlora varje runda vi spelade..något de andra tyckte var otroligt roligt haha. Drack även lite vin och åt godis medans vi spelade och lyssnade på pojkarnas historier.

Snapfiltren skulle absolut prövas på!

Idag blev det långsam morgon, frukost och sedan drog vi med Anastasia och storhandlade. Helt sjukt stor skillnad på priserna här inne i stan jämfört med utanför. En ost i min närbutik kostar 70Kr som jag nu fick för 35Kr..Man sparar mycket i längden på att storhandla där helt enkelt!

Kvällen avslutade jag på gymmet med Madde och nu har jag tvättat två maskiner, sökt lite jobb och även pratat med mina föräldrar. Nu ska jag ringa Jonathan och sedan blir det läggdags för denna tös!

Hoppas ni alla haft en bra helg, Kram<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229