MIN ARBETSYTA

Telefonskal - Janni Deler fo Ideal of Sweden (JANNIxFI ger er 20% rabatt på hemsidan och bl.a. detta skal)

Hej på er!

Kom på att jag aldrig riktigt visat er min arbetsyta jag har här i vår lägenhet, ett ställe vi fått göra till arbetsbord, förvaring och avlastningsbord, allt i ett då man gärna vill utnyttja alla ytor man har tillgängliga till 100%. Sitter relativt bekvämt här och till de bruk de används till så passar det mig mer än bra, oftast är det ändå soffan som lockar då uppgifter ska skötas.

Fick även med mig hem den guldfärgade "anslagstavlan" igår då vi var med studieflickorna till IKEA och tycker den passar in perfekt med några fina bilder och lite annat viktigt därpå. Knyter ihop med våra andra guld detaljer i lägenheten och av en slump ser jag nu att även bilderna där på alla går i grönt och då även matchar våra kuddar, haha hur perfekt!

Kram<3

"69" som ni kan se på bilden ovan vet jag inte riktigt varför vi har där.. Jonathan satte dit den på skämt då vi flyttade och sen dess har den fått vara kvar, "det ända jag fått inreda i lägenheten" brukar han säga haha.

Ni får ursäkta kvaliteten på bilderna i inlägget, blir en aning "gryniga" då det redan vid mitten av dagen är mörkt ute..

Gillar

Kommentarer

Claudiarelander
Claudiarelander,
blev ju sjukt bra me dendär anslagstavlan!! me gustanouw.com/claudiarelander
stylia
stylia,
jaa verkligen kiva😍nouw.com/stylia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229