MIDSOMMAR 2018

Tror vi aldrig tagit en såhär stel bild, haha båda ser så otroligt obekväma ut!

Hej på er!

Hade en så otroligt härlig midsommar, trots att allt blev planerat i sista minut (något som gjorde mig otroligt stressad..haha). Vi startade dagen tidigt och begav oss till Benitas sommartorg med mina föräldrar och Jonathan i bil trots det smått oroliga vädret, men väl påväg så började solen lysa så fint.

Vä framme på Pellinge mötte vi upp hans föräldrar samt många av våra och våra föräldrars bekanta som vi stod och pratade med. Tog alla varsitt glas och gick även ner och kollade på båtarna innan det var dags att köa tillbaka till fastlandet och fortsatta midsommarfirandet.

Kjol - H&M / Blus - Elmiina

Här ser ni lite bilder på det jag slutligen valde att ha på mig. Min ursprungliga idè fick jag stryka, men var rätt så nöjd med min outfit ändå, skön och somrig just så som jag ville ha den!

Väl hemma så drog förberedelserna igång. För första gången på tre år så var det inte jag som ordnade någon fest utan vi skulle spendera kvällen med ett en aning mindre gäng hos Mati med mat, dricka, olika dryck-spel samt bastu.

Vi satt inne i deras glasveranda och utanför var blåsten så pass kall att vi knappt vågade gå ut och var alla tacksamma över att få vara inne! Vi åt och drack, pratade och skrattade, just sådär som man ska fira midsommar (enligt mig), omgiven av härliga människor. Vi välkomnade mer folk och sa hejdå under kvällen och vid 4 var det endast några kvar så tog en taxi hem och efter en lång diskussion om livet somnade vi i varandras armar.

Dagen därpå så mådde jag verkligen inte bra. Hade inte druckit överdrivet mycket, men vin och jag går verkligen inte bra ihop så dagen efter ångrade jag nog mig en aning. Men fick kämpa igenom bakfyllan då vi skulle till Jonathans på middag med hela gänget. Vi satt inne i deras utehus med massa gott att äta varefter det blev lek med hundarna och kaffe samt långa diskussioner ute i solen.

Kvällen spenderade vi sedan hos mig med chill på terrassen, mer god mat, fotboll på TV och efterrätt bestående av jordgubbar med grädde, mums. I säng gick vi rätt så tidigt och var skönt att verkligen få sova ut efter en tid sedan sist! Tyvärr så finns det endast några telefon-bilder från denna dag då jag tappade kameran (som senare hittades hos Mati..).

Kram<3

Två trötta personer med ett humör som var på topp!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229