MER SKOLA TACK & BUS-RUTIN

Hej fina ni!

Tisdagen är avklarad och har verkligen haft en bra dag. Mår så bra av att få vara i skolan, umgås med vännerna där och bara vara helt enkelt. Ska verkligen bli skönt då jag tar paus i jobbet, känns viktigt för mig att få umgås och känna att jag är en del av något, något man verkligen känner i skolan där det alltid finns någon underbar människa man kan vara med! Såklart jobb är otroligt bra ekonomiskt sett och är stolt över mig själv att jag klarat av det vid sidan om skolan, men jobba hinner man med i sitt liv, nu vill jag helt enkelt bara "njuta av skolan".

Och på tal om något som får mig att må bra, åhh så mycket en brun utan sol rutin någon dag i veckan boostar mitt självförtroende. Själv mår jag så himla mycket bättre i mig själv då jag har lite fräsch färg på kroppen och är den som har otroligt svårt att få färg av sol ljus, så känner att jag lika bra kan använda BUS och undvika solens farliga strålar.

Som bäst har jag börjat använda ACOs egna BUS (som ni hittar HÄR) och tycker den blir otroligt naturlig då den inte direkt är en BUS utan en kroppslotion med lätt brun-utan-sol effekt. Perfekt då man inte vill gå från likblek till solbränd på en dag utan göra det mer naturligt! På bilderna har jag två (?) lager och tycker det ser väldigt naturligt ut :)

Kram<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229