MENTON - MONACO

Hej på er!

Just denna måndag så spenderade vi våran dag i två olika städer intill Nice, Menton och Monaco. Båda helt olika till sin struktur och livlighet vilket gjorde det roligt att få gå omkring då man upptäckte lite nya ställen och även fick se lite olika delar av den franska rivieran. Vädret var även helt otroligt fint den dagen med 20 grader och sol, helt perfekt väder för vår sista hela dag på semester!

Menton var den första staden vi besökte, jag hade googlat runt lite innan och hittade då denna stad som såg alldeles härlig ut med färglada hus och fina stränder och vi blev verkligen inte missnöjda. Det var en väldigt lugn stad, "pensionärs stad" som min pappa sa och vi kunde alla hålla med. Vi gick runt i deras gamlastad, satte oss ner på lunch vid stranden och gick även in i lite olika butiker!

Efter Menton så körde vi vidare till Monaco, en stad som verkligen utstrålar lyx och rikedom. Vi fick verkligen inte nog av det fina och då vi satte oss ner på uteserveringen Cafe de Paris så kunde varken jag, min lillebror eller Jonathan sluta dregla efter alla snygga bilar som körde förbi, härligt att vi alla delar samma bilintresse ;)

Efter vår drink på uteserveringen så strosade vi vidare, tog lite bilder och körde sedan iväg hemåt på vägarna där Monaco Grand Prix körs, verkligen en cool upplevelse!

Vi fick båda med Jonathan en sån otroligt stark känsla av att vilja bo utomlands någon gång i framtiden då vi gick omkring, både i dessa städer men också i Nice och Cannes. Att kunna känna solens strålar dagligen samt få uppleva en ny kultur och nytt sätt att leva innan man sedan "settle down" är något vi båda mycket pratade om. Kanske efter studierna något år om plånboken är en aning fullare och man kan hitta lägenhet och sen köra runt i snyggaste bilen i stan ;)

Kram<3

Gillar

Kommentarer

adeleronja
adeleronja,
Ljuvliga bilder! 😍 nouw.com/adeleronja
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229