MATSUGEN & KÄNSLOVRAK

Hej på er!

Fortfarande sängbunden med yrsel och svag kropp..man uppskattar verkligen det ”friska livet” då man är sjuk. Här dricker jag vatten och yoghurt om vartannat men mycket mer får jag inte ner. Ååh så gott det skulle vara med en stark wok, riktigt god pasta bolognese eller mozzarella/ruccola pizza.. jaa som ni kanske förstår är denna tös riktigt matsugen!!

Något annat jag märkt med mig själv som (mag)sjukling är hur himla känslig jag blir. Igår tror jag att ja grät ca 20 gånger åt helt konstiga situationer, bl.a. då jag missade ett telefonsamtal från mamma samt när Jonathan köpte ”krya på dej-blomma” åt mig och jag sedan låg under täcket och snyftade en god stund.. Nej nu känns det som att det räcker med att vara sjuk, vill tillbaka till vardagen med jobb och skola!!

Här är förresten lite bilder som fina Claudia fotade på mig under söndagens träff. Båda var vi klädda i varma kläder då graderna var mycket under nollan, men var riktigt fint ljus och så himla mysigt med snö därtill. Det är nog något magiskt med dagar som denna då solen lyser så snön glittrar och alla är på bra humör! Varför kan inte alla vinterdagar se ut som denna?

Kram<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229