MATLISTAN


FAVORITSALLAD – Jag älskar fetaost, oliver, avokado och körsbärstomater så min sallad innehåller så gott som alltid dessa 4. Sen varierar det verkligen mellan tonfisk, kyckling, ägg osv. men skippar oftast salladsblad då det inte är nåt för mig! Viktiga är väl att man blir mätt fastän man ”bara” äter en sallad!

TRE SAKER JAG INTE VILL HA PÅ PIZZAN – Fisk, frukt och ruccola lämnar jag nog helst bort på min pizza!

DETTA ÄTER JAG HELLRE HEMMA ÄN PÅ RESTAURANG – Biff, något jag nästan alltid tycker är godast då pappa eller Jonathan steker och föredrar nog det hemma hellre än på restaurang!DETTA ÄTER JAG HELLRE PÅ RESTAURANG ÄN HEMMA - Sallader och pasta är något jag älskar att äta på restaurang då de alltid är något lite extra i dem vilket jag gillar.

FAVORITDESSERT – Jag är ju ingen efterrättsmänniska direkt och gillar knappt glass, kakor eller liknande. Men måste jag välja så skulle jag nog säga nån god fruktsallad eller passionsfrukts pannacotta som är mitt undantag då det kommer till dessert.

NÅGOT DU SKULLE KUNNA ÄTA VARJE DAG – Tror nog inte det finns någon maträtt jag skulle vilja äta varje dag, men rågbröd med ost är något jag älskar och äter så gott som varje morgon till morgonmål, så kanske de räknas?DETTA LAGAR JAG HELST – PASTA, älskar all sorts pasta och det är även något jag själv tycker jag är rätt så bra på att göra ;)

NÅGOT DU TYCKER OM MEN INTE ÄTER SÅ OFTA – Jag ÄLSKAR verkligen lax (gravad, stekt, rökt, grillad, you name it!) men är nog inte något jag ofta tillagar själv så njuter av det då jag får de hemma ;)

EN KÖTTRÄTT DU TYCKER OM – Gillar nog så gott som alla kötträtter så kan inte direkt välja, men kan dock välja en jag inte tycker om och det är lätt maletköttsoppa, något som inte alls faller i min smak och som alltid är lika smaklöst enligt mig!

VAD JAG HELST ÄTER TILL FRUKOST – Rågbröd med ost som jag redan nämnde och dricker gärna mjölk till då kaffe inte är nåt jag dricker.


Läste detta frågeinlägg på Andrea Hedenstedts blogg och tyckte det var rätt så roligt att läsa!

Gillar

Kommentarer

FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vilket roligt och annorlunda inlägg! Vissa av dina svar håller jag med om =) Jag tror jag lånar listan - taggar dig isåfall =) nouw.com/frökenrödlök
stylia
stylia,
Gör absolut det, så rolig lista!☺️nouw.com/stylia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229