Makeup routine

Jag börjar alltid min rutin med ett rent ansikte, och om jag vill att mitt smink ska hålla längre så använder jag en primer, men går oftast bra utan! Sätter sedan upp håret för att kunna arbeta lättare.
Det första jag gör är att applicera foundation, här använder jag min från Clarins i 108 Sand, och den fungerar superbra för mig. Den ger inte en kakig känsla, utan känns lätt på huden! 
Till nästa använder jag puder. Mitt är Stay Matte från Rimmel, i 004 sandstorm. Pudret har fått superbra feedback från många användare, och jag rekommenderar den starkt. Jag applicerar den med min puder borste. 
Sen till det viktigaste steget enligt mig, ögonbrynen. För mig är detta det viktigaste steget eftersom jag är född med ljusa ögonbryn och gillar att få lite former i ansiktet, vilket jag får med lite mörkare ögonbryn! Jag har även ett ärr på mitt vänstra ögonbryn, så de försvinner även lite med ögonbryns pennan. Pennan jag använder är från lumene, och är Grey Brown (2). (bilderna får dem att se ljusare ut än de verkligen är!)
Sedan applicerar jag min favorit mascara från Sensai. Den stannar på ögonfranssarna hela dagen lång, och kommer endast bort med vatten över 38 grader. Min är i svart, och den ger både bra färg och förlänger även fransarna!
Efter att jag blivit klar med bas-sminket så ser jag ungefär ut såhär! Jag har dock ett behov av att alltid bära nåt på läpparna, vilket leder till mitt nästa steg, Läppstift! :)
Använder nästan varje dag min " signaturfärg " från rimmel som går under namnet firecracker (214) och är den perfekta blandningen av orange och rött. Kan även ibland slänga på mig nått mörkare om jag känner för det :)
KLAR.

(om ni har förslag på inlägg så är det bara att lämna en komentar)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229