LYXFRULLE OCH EFTERLÄNGTAD BOX

Hej fina ni.

Ledig dag blev det för mig idag och vaknade med snuva och lite hosta så kändes bra att få en dag med lite vila. Steg upp vid 08.30 och fixade sedan ihop denna lyxfrulle som tog sviinlänge att göra haha men var nog värt det, SÅÅ GOTT! Blev en bär smoothie och som topping hade jag färsk banan, mango och buskblåbär samt lite granola (som blev mycket granola efter att bilder tagits haha).

Efter frukosten så stod det rensning och garderobsstädning på schemat och så fick det bli. Tog ut allt jag äger och har, gjorde högar för olika kategorier (sälja/behålla/skänka..) och sedan vek/hängde jag in allt tillbaka i garderoberna. Usch så stökigt det var, men nu ser det snyggt och prydligt ut så det är det viktigaste.

På eftermiddagen blev det lunch i skolan och gick därefter till posten för att hämta ut min februari Glossybox som kommit. Gjorde en 3 månaders beställning för att få pröva på 3 olika boxar, mest för att helt enkelt se om det är något för mig och tänkte att varför inte visa er innehållet och ge lite mina tankar gällande produkterna ;)

Nu har vi luggit i soffan en stund och jag ska snart fixa ihop middag, kyckling-sparris pasta står på menyn och jag tror det kommer bli såå gott!! Sen kommer jag nog spendera resten av kvällen med näsan i historieboken och sen avsluta med min favorit serie innan läggdags.

Kram<3

Gillar

Kommentarer

JenniferIgnatius
JenniferIgnatius,
Önskar man fick varje morgon en sån frulle😍😍
nouw.com/jenniferignatius
stylia
stylia,
ellerhuur haha såå lyx😂😍nouw.com/stylia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229