Lyckat veckoslut

Hej! Veckoslutet drog jag och Micki igång med att åka och överraska Jonathans mamma som hade födelsedag med blommor. Hon bjöd på kaffe och paj så satt där en stund och pratade tills vi åkte vidare till Madde, handlade och sen hämtade Ida varefter vi kom hit och fixade allt klart för vinkvällen.

Satt här en god stund, pratade, drack gott vin samt åt nacho plåt och lyssnade på musik. Vi fick även sällskap av Iva under kvällen och då det sen var dags för dem att dra sig hemåt så åkte jag vidare till Tumppi där vi sen ett litet gäng spelade beerpong och andra dryckesspel tillsammans. Härlig kväll med alla mina fina vänner!

Efter att vi väl vaknat med Jonathan på lördagen så åkte vi ner till Vessö lande för hälsa på hos min famo och fafa och sen bara njuta av solen och varandras sällskap. Tog med oss lite smått att äta och satt sedan på bryggan och njöt av värmen. Önskar verkligen att man kunde göra detta varje veckoslut, så himla skönt att bara sitta och titta ut över vattnet.

Efter att vi kommit tillbaka från Vessö så gjorde vi mat, han grillade och jag gjorde tillbehör och sen satt vi ute och åt. Vädret var verkligen super fint och soligt hela dagen och kunde bra sitta ute även på kvällen och äta. Efter maten blev det bastu och film varefter vi bara myste och pratade en god stund. Verkligen en otroligt lyckad dag och så härligt att få lite kvalitetstid tillsammans bara han och jag! 💘

Idag ska jag bara ta det lugnt, vila upp inför kommande vecka och kanske även dra en sväng via loppis.

Kram<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229