LUNCHPAUS UPDATES

Hej på er!

Sitter som bäst på min lunchpaus och har glömt mina hörlurar hemma idag så är perfekt tillfälle att blogga lite istället ;)

De senaste dagarna har verkligen varit avslappnande, men ändå lyckats hitta på massa kul efter jobbet. På måndagen så läste jag klart min bok i gräset på vår gård och njöt till 110%. Blev sedan middagsfix, storstädade huset och på kvällen kollade vi serier och somnade sedan av ACn som blåste så skönt, det är verkligen räddaren i nöden dessa varma sommarnätter!!

Gårdagen var också den väldigt härlig, mötte upp Annie efter jobbet och vi satte oss ner på favoriten Kiva. Pratade på en stund om livet och var hur roligt som helst, trots den otroliga värmeböljan.

Efter träffen med henne bestämde vi oss med Jonathan för att dra iväg på kvällsdopp till Tjärträsk. Vattnet var verkligen inte så svalt som vi båda hade hoppats på, men var skönt att få svalka sig lite ändå. Tjärträsk är verkligen min favoritstrand, har så många fina minnen därifrån och kan inte komma över det vackra kopparfärgade vattnet!

Idag kommer vi med Jonathan ha datenight då vi båda jobbat klart för dagen. Planen är att dra till SSS-Paviljonen på middag och då jag aldrig ätit på Paviljongen innan så är jag otroligt taggad! Har även fått påminnelse på fb att det idag var 6 år sedan vi blev vänner på facebook så det är väl värt att fira, haha ;)

Måste även hinna packa idag då jag faktiskt kommer spendera detta veckoslut på Åland, något jag tror jag inte nämnt här i bloggen. Vi åker med Madde och två studiekompisar och ska bara umgås, utforska Åland och även gå på Rock off en dag. Ska bli roligt att komma bort lite och även uppleva Åland då det blir min första gång där!

Kram<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229