LUCIADAGEN

Vi sluta studera spanska..nu är de drinklistan som gäller ;)

Hej på er!

Nyss kollat då Finlands lucia krönts och ååh så vackert det var. Hela följet sjöng så vackert och man får riktigt fin stämning fastän man bara sitter hemma och tittar. Mana hitta just hit så pojkarna sitter nu och jobbar och jag får snart besök av Madde och då blir det glögg och lite smått jag köpt därtill, myys!

Min torsdag har för övrigt varit riktigt bra. 08:00 drog jag igång dagen med spanskatenta som jag hoppas gick bra och fortsatte sedan med att jobba med uppgifter i skolan. Efter Jonathans timme så gick jag med honom och hans kompis till Gado och åt innan jag sedan hade min spanska intervju, även den gick riktigt bra!

Efter intervjun så gick vi med @Claudiarelander till Tårget där vi satt en god stund och pratade om allt mellan himmel och jord. Lite "firande" av att spanskan var slut och vi nu faktiskt kan prata om annat än bara det, något som kändes så himla bra!

Därefter drog vi med Jonathan in till stan, skulle hitta något åt hans kusinbarn men såklart var det vi var ute efter slut så får kolla efter det i Borgå innan vi drar till dem. Roligt med lite småflickor man får köpa åt, så mycket roligare att köpa presenter åt dem! Nå, hittade lite annat smått åt oss och satte oss sedan ner lite spontant på Naughty Burger då vi inte orkade fixa mat haha.

Hoppas ni alla haft en underbar dag!

Kram<3

Gillar

Kommentarer

Carrostyle
Carrostyle,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229