Lördag - Söndag


God kväll, sitter som bäst i sängen och kollar på serie medan jag bloggar och äter kvällsmål. Kom för en stund sen hem från gymmet där jag drog ett ben/rumpa pass med Iva och Madde som sällskap, skönt med lite träning samtidigt som man kan gossip😉

Veckoslutet gick verkligen förbi fort. Lördagen blev det sovit länge, lite shopping och på kvällen utgång med Jona, Krisu och Laura. Träffade även en massa bekanta i baren och en lyckad kväll blev det verkligen! Idag har vi varit med Jona på pizza på dagen, där vi även var med om en möjlig skjutning. 4 äldre personer blev arresterade utanför där vi satt efter att ha viftat med pistoler (vad vi vet) och på plats stod 5 polisbilar, 3 polismotorcyklar och ca 10 poliser..verkligen skrämmande att tänka vad som skulle ha kunnat hända! 😳 Senare så kollade vi film, satt och talade med hans mamma och syster en stund och så förde han hem mig så jag skulle hinna till gymmet med girlsen.

Imorgon blir det brunch hos mig på morgonen och lite senare så ska jag till Helsingfors och hälsa på Fia A. och gå ut och äta/laga nåt gott, så ser fram emot morgondagen!

Kram<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229