Hej på er!

Livet rullar på och jag har verkligen varit sämst på att uppdatera och det ber jag om ursäkt för. Ser att ni läsare blivit mycket fler nu när jag flyttat men inläggen bara minskar, usch nej nu ska jag ta och skärpa mig!!

MEN vill gärna ha er hjälp, känner att jag vill skriva mer om allt, men att det blir svårt då livet här är rätt så enformigt med jobb hela dagarna och sedan inte många kvällar med extra happenings. Är det något extra ni skulle vilja läsa om så får ni himla gärna hojta till, alltid hjälpsamt :)

Jag har för övrigt haft LIVETS kväll! Okej.. kanske en aning överdrivet men, hade alltså bokat in ett Zumba danspass på gymmet nu till kvällen, så åt mig trogna rödbets-kyckling sallad efter jobbet och traskade sedan iväg mot gymmet, utan några som helst förväntningar! Zumban höll på i 45 min och kan lätt konstatera att de var de roligaste 45 minuterna på länge!! Alla hejade på varann, sjöng med i sångerna och bara dansade för allt dom hade. Kändes inte som ett pass, men ändå rann svett och musklerna värkte!

Jag hade helt glömt hur bra dans får mig att må, efteråt nästan skuttade jag hem och har sedan dess inte kunnat sluta le, vilken känsla! Nu har jag redan spanat in när nästa pass går så ska boka in mig på det och sedan börja göra detta veckovis - komma tillbaka in i dansen och få träning på köpet, PERFEKT!

För övrigt så har veckan gått väldigt fort, har haft min kusin Nathalie här på middag på måndag kväll och vi fick även sällskap av Madde en stund, har gått en sväng på stan igår efter jobbet samt tvättat och städat lägenheten. Imorgon är det redan torsdag, snart är det helg igen helt enkelt och jag har faktiskt längtat lite extra. Ska på fredag åka till mina gudföräldrar och stanna där hela helgen vilket ska bli så himla roligt. Har inte desto större planer där, men god mat och bra sällskap tackar jag aldrig nej till.

Nu har jag nyss pratat lite med Jonathan på FaceTime och ska nu duscha, fixa kvällsmål och sedan är det läggdags!

Kram<3

Gillar

Kommentarer

sjomette
,
Dans är nog den roligaste träningen! Det går undan utan att ens tänker att man är och "tränar". Jag tycker det skulle vara intressant att få veta mer om vad du sysslar med på PR-byrån (visst?). nouw.com/sjomette
stylia
,
Jaa är verkligen de bästa <3 De kan jag absolut göra!!nouw.com/stylia
anonym
anonym,
Inlägg jag skulle vilja se: vad du har på dig till jobbet (typ i en vecka), "what i eat in a day" matinlägg, favoritställen i stockholm, hur du sköter ditt hår, hur det känns att vara i ett långdistansförhållande
stylia
,
Tack för alla tips <3nouw.com/stylia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229