”LÅNGDISTANS FÖRHÅLLANDE”

"Idag rycker Jonathan in..Såklart har man inte direkt sett fram emot denhär dagen, man vet att man kommer vara en massa ifrån varandra och längtan tills man nästa gång ses kommer alltid finnas där, men på nåt sett så har jag hållit mig ganska positiv och lugn över det hela. Han rycker in med positiv inställning vilket känns väldigt skönt och att veta att jag har vänner jag kan prata med (speciellt Iva som befinner sig i samma läge) om nåt skulle börja kännas tungt är verkligen det bästa!! "

Sådär skrev jag för snart ett år sen, dagen då Jonathan ryckte in. Idag är det bara 36 dagar (!!) kvar tills han kommer ut ur militären och jag kan inte förstå hur fort tiden gått. Känns som det var igår då han ryckte in den där måndags kvällen och vi sen drog igång vårt "långdistans" förhållande (kanske lite fel uttryck men får duga, haha).

Jag kan säga med handen på hjärtat att detta år inte alls varit lika svår som jag kanske hade trott. Det säger jag inte för att jag inte älskar Jonathan utan för att jag från dag ett förstod att detta är något han måste göra (i nåt stadie av livet) och undan kommer man inte fast än hur mycket man skulle protesterat. Det är endast ett år av ens liv och av det stora hela så är det en väldigt liten del sist och slutligen.

Såklart det är tråkigt att man inte kan göra det där vardagliga, ha myskväll på en onsdag eller äta gott på en tråkig tisdag, men så länge man tar vara på den tid man väl har tillsammans så är det inte alls lika jobbigt! Helt som i ett "vanligt" långdistans förhållande, om man verkligen älskar personen och tror man kan få det att fungera så gör man väl allt för att de ska fungera?

Hur får man det och fungera då?

Vi har iallafall sett till att ses varje veckoslut då det är väldigt viktigt att komma ihåg att prioritera varandra. Vi vill såklart båda även hänga med våra vänner och familjer under veckosluten, men alltid hittar man nog tid för varann om man så vill ;) Vi håller även väldigt bra kontakt under veckan, varje gång man känner att man vill prata så gör vi de! Och viktigast av allt, mys så mycket det bara går. Vi är verkligen inte dom som gulligullar när vi är in public men då man väl är ensama ska man komma ihåg att mysa för hela slanten, haha ;)

Dessa sista dar kommer gå förbi så otroligt snabbt och sen får vi äntligen spendera lite mer välförtjänt tid tillsammans! Åh så man längtar!😍

Kram<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229