KRASSLIG KÄNSLA & FULLPROPPADE DAGAR

Hej på er!

Mitt mående har de senaste dagarna varit lite si som så, en stund mår jag prima och i nästa har jag en febrig känsla och känner mig yr. Har försökt ta det lugnt efter jobbet och bara vilat och druckit varmt, men ikväll åkte jag in till sjukhuset då jag kände att jag fick andnöd och inte ville riskera att få lunginflamation IGEN. Men 2h och massvis med tester senare konstaterades det att jag är alldeles frisk..lite konstigt då jag ännu känner att det trycker, men får hoppas de går om under natten!

Har sagt det och säger det igen, personalen på Borgå sjukhus är så otroligt underbara människor allihopa och skulle jag nog inte vara på såhär bra humör under dessa omständigheter om de inte vore för er! TACK för allt ni gör ❤️

Annars så flyter allt på. Jobbet har fört med sig MASSOR denna vecka. Jag har alldeles fullproppade dagar och idag höll jag t.o.m. på att glömma min matpaus, haha. Men jag klagar verkligen inte, värsta är ju att bara måsta sitta och rulla tummar..Imorgon ska jag ännu orka det sista och sen är det äntligen veckoslut!!

Kram<3

Gillar

Kommentarer

Sarah
Sarah,
Krya på dej 😊CheerSarah.devote.se
stylia
stylia,
JenniferIgnatius
JenniferIgnatius,
stylia
stylia,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229