JULFEELING & DATE NIGHT

Hejsan!

Lägenheten doftar jul p.g.a ett doftljus, en julfilm har spelat på TV:n nu i en timme och i butiken tidigare idag blev vi sugna på glögg så de sitter vi och dricker nu till lite pepparkakor och känns som att julen är imorgon vilket ger en lite extra pirr i kroppen haha.

Det har varit en väldigt stillsam helg här i Åbo och jag har verkligen uppskattat det. På lördag så drog vi igång dagen hemma med att jobba på skolgrejer innan vi sedan drog vidare p�� kaffe till Tiirikkala. Jonathan gick vidare till gymmet och jag traskade mot stan för lite shopping och fick hem de jag behövde, ljus och te haha. Inför kvällen hade vi bokat in en date-night så vi fixade oss lite extra och spenderade kvällen på Tårget med tyvärr ingen extra gott på tallriken, men med otroligt gott vin samt underbart sällskap ;) Kvällen avslutades med en sväng via en "hemmafest" vilket var riktigt skoj, innan vi sedan hittade hem.

Idag har jag suttit inne hela dagen, först med 8h jobb och sedan skola på det. Måndagar är riktigt tuffa, men morgondagen ser jag fram emot med mindre inplanerat, ända som finns på schemat är en föreläsning och sedan vill jag gymma och även gå en lååång promenad för att kompensera för dagens typ 35 steg..Men nu ska jag fortsätta njuta av min glögg och julfilm.

Kram<3

Gillar

Kommentarer

Jenniferhirsch
Jenniferhirsch,

åååh vad mysigt med julfeeling, önskar att jag också hade det

nouw.com/jenniferhirsch
stylia
stylia,

Jaa de är nog första gången på länge jag längtar såhär mycket till jul🥰🎄

nouw.com/stylia
isabylund
isabylund,

Men mysigaste inlägget <3

nouw.com/isabylund
stylia
stylia,

Tuusen tack🥰

nouw.com/stylia