JUL & NYÅR 2020

Och så var jul och nyår förbi, jag är tillbaka på jobb igen och vardagen med det nya inslaget av Kadidatexamens skrivandet börjar sakta rulla igång igen efter långledigt, Hur mysigt och härligt det än är att vara här i hemstaden med familj och vänner så längtar vi nog båda tillbaka till vår egen vardag och ens eget hem. Här känner jag mig nuförtiden som en gäst då man bor hos föräldrarna turvis och släpar på väskor fram och tillbaka, så att få vara hemma i sitt eget hem är alltid lite extra speciellt. Borta bra men hemma bäst sägs det väl ;)

Hade en rikgit mysig jul även detta år och vi firade som vi gjort sedan första året med Jonathan på egna håll själva jul-middagen men efter maten åkte jag för att öppna klappar med dem och sen kom vi tillbaka till min familj för att fortsätta hos dem med klappar och spel. Vi hade även med oss min lillasyster ifrån Australien under morgonen och då kände jag verkligen av att jag börjar sakna att ha henne hemma. Vi har inte firat jul ihop på tre år då hon varit på vift och hoppas innerligt att hon är tillbaka hemma igen tills nästa jul <3

Nyåret å andra sidan firades med ett litet gäng vänner vilket var superskoj och efter det spenderade vi de sista lediga dagarna med att vara ute i det underbara vintervädret, strosade i hemstaden (som ni kan se på bilderna) samt hann även träffa vänner och fira två födelsedagar, varav en som var min lillebrors som lite härligt fyller år 1.1.

Nu har vi lite tid kvar här i hemstaden och på lördag förmiddag är planen att börja rulla mot Åbo igen. Tills dess hoppas jag få njuta av snön så mycket som möjligt under onsdagen som är helgdag, men för övrigt jobbar jag början av veckan fulltid på banken och i slutet av veckan blir det två dagar med bebisgos på dagis, ingen som ser fram emot det mer än jag <3

Hoppas även att NI alla haft ett underbart jullov och fått ens några lediga dagar så ni fått njuta. Julen har detta år säkerligen varit extra kämpig för många, så jag vill verkligen skänka en tanke och kram till alla er som jobbat för att hjälpa till där det behövs och själv fått ge upp era firanden, samt till de som inte av orsak eller annat haft möjlighet att fira jul i år med sina nära och kära.

Kram<3

Gillar

Kommentarer