Jag får paniik

God morgon på er!

Sitter som bäst i min pyjamas och försöker få lite skolgrejer fixade innan jag möter upp Claudia och Madde på Tiirikkala där vi ska fixa klart vår inlämningsuppgift. Anors idag så blir det bara läsning inför fredagens tent, middagsfix och tränat senare.

Igår så bestämde sig även min telefon att ge upp hoppet på mig. Död var den i 4h tills jag äntligen fick igång den i 10 minuter och sen dog den igen och har sen dess inte velat komma igång (så ifall jag inte svarat på ditt meddelande så kanske dehär är en helt ok förklaring?) Har "lugnat ner mig" nu men igår kväll var jag rätt så frustrerad, så ingen bra sönda kväll för min del helt enkelt! Nå hoppeligen hittar jag telefonen jag ska ha och till relativt rimligt pris här i Åbo, anors så får jag köra på stenålders vis och leva utan telefon några dagar, haha kan man ens de nuförtiden, allt händer ju i ens lilla mojäng.

Kram<3

Gillar

Kommentarer

Mandii
Mandii,
Hej! Har just laddat upp ett inlägg där du kan ställa frågor till min Toni (angående mig/oss) som han kommer svara på i ett senare inlägg. Skulle vara roligt om du skulle gå in och ställa någon fråga! 😊
http://nouw.com/mandii/stall-fragor-till-min-kille-31778658
nouw.com/mandii
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229