HUR SER MIN VECKA UT?

Hej på er!

Länge sedan jag gjort ett liknande inlägg men har lite roligt inplanerat denna vecka så tänkte att jag kunde dela med mig av mina planer..som dock säkert kommer ändra 100 gånger ännu, som vanligt haha! Bilderna är från dagens mysiga stund hos Laura.

Måndag: Jobb på morgonen då jag jobbar här hemma hela veckan och var roligt att både träffa klassen samt vara tillbaka på gamla stället. Blev efter jobbet visit till Helsingfors med Madde hos Laura på fastlagsbulle, ost, ingefära smoothie och massa annat gott medan vi pratade i nån timme! Kvällen kommer jag spendera med Jonathan.

Tisdag: Kommer efter en relativt kort arbetsdag med massa roligt planerat fortsätta dagen med roligheter då vi åker på spa med Jonathan. Båda hade dåliga tidtabeller på själva alla hjärtans dag (då vi planerat gå på spa) så drar iväg på tisdagen istället och tänker bara njuta till 100% och sedan äta middag efteråt. Perfekt (pre) alla hjärtans dag enligt mig!

Onsdag: Valentines day, blir nog en roligt dag i skolan då alla är lite extra vänskapliga och sedan möjligtvis åka och besöka min mormor efter jobbet. Kvällen kommer vi sen åka och kolla på bandymatchen och inget mer extra inplanerat!

Torsdag: Jobbar endast halvdag och kommer försöka hinna en sväng och kolla Mickis penkkis innan jag sedan åker till Åbo då jag måste närvara på en presentations mässa under två timmar och jag sen hoppar i bilen och kör tillbaka hit! En dag med massa körande men what can you do..

Fredag: Sista dagen med klassen och kommer sedan troligtvis kolla os-ishockeymatch med några vänner i en pub? Får se vad kvällen bär med sig men en god fredagsmiddag skulle jag nog inte tacka nej till ;)

Veckoslutet: På lördagen är det dags för den efterlängtade ishockeymatchen vi ska och kolla på i helsingfors med Jonathan, hans pappa samt min pappa och bror. Detta var vår julklapp till dem och ser fram emot matchen då det var länge sen jag varit och kollat en "ordentlig" match! Pratade även med Jonathan om att besöka båtmässan under veckoslutet så hoppas vi hittar tid till det med.

Kram<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229