HUND, SLÄKTKALAS & STUDIEPLATS

Hej på er!

Åhh vilken härlig jobbdag jag hade igår!! Min kollega hade med sig sin bruna labrador Lilly och hon var så söt att jag knappt fick något gjort. Hon satt med mig och åt och sov vid ens fötter, lilla älskling!

En labrador tik (flicka) är faktiskt en hund vi med Jonathan pratat om att skaffa, om hund nån gång blir aktuellt för oss alltså. En (vad jag hört) snäll och lydig hundras med en perfekt storlek för oss, då ingendera riktigt vill ha en mindre hund, så är labbis verkligen en hundras för oss! Lilly gjorde inte precis hundfebern lättare..

Då min arbetsdag var avklarad så tog jag bussen hem och fick snabbt byta kläder innan Jonathan kom och vi drog iväg med mamma och pappa ner till landet. Kvällen spenderade vi sedan där på landet hos min famo och fafa på födelsedagskalas åt min fafa. Vi sjöng för honom och gav våra gåvor, åt MASSA god mat och satt sen allihopa och pratade om framtid, utbildningar och kollade (såklart) även fotboll ;)

Idag började min dag med soljus och gott humör, drog på en klänning till jobbet och kände att fan inget kan gå fel idag. Älskar dagar som känns super redan från minuten man vaknar och dagen kom bara att bli bättre! Fick nämligen mitt på dagen bekräftat att Jonathan flyttar till Åbo i höst för att börja studera!! Kan knappt fatta att jag ÄNTLIGEN får skriva den meningen, hur länge har jag inte väntat på denna dag?!

Vill även passa på att önska alla andra som fått studieplats ett stort GRATTIS och lycka till med studierna! Kanske jag ser några av er i Åbo i höst ;)

Kram<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229