HOME FOR CHRISTMAS

Nån som var SÅ taggad på att åka hem-hem!!

Hej på er!

Måndag och jag sitter hemma hos Jonathans familj på lunchpaus, med deras nya kattunge i famnen och med hunden på golvet bredvid. Blir knappast så mycket mysigare arbets-/lunchsällskap än det?

För övrigt så ligger en helg här hemma bakom och nu är jag tillbaka på jobb nån dag innan det sedan väntas julfirande och litelite jullov. Helgen blev riktigt mysig med god mat hemma hos mina föräldrar i fredags och i lördags hemma hos Jonathans. Lördagskvällen spenderade jag även med Jonathans syster Jennifer och Madde samt även med lite glögg hemma hos Annie. Känns verkligen som att man inte sett sina vänner på evigheter, så roligt att lite hinna ses innan jul! Körde även Zoom träff förra veckan med alla flickorna och trots att man såklart hellre skulle se allihopa face-to-face så räckte det gott och väl för stunden <3

Vädret här är som överallt nere i södra Finland; mulet, regnigt och ruskigt, så julkänslan är inte som åren innan. Men, känner absolut att den börjar krypa fram och efter gårdagens julgrans-köp och pyntande till julmusik börjar jag nog vara redo för jul!

Kram<3

Gillar

Kommentarer