Hemmakvällar & Gulisintagning

Hej på er!

Nu har det igen gått några dar sen jag sist bloggade så här kommer liten livs update. Måndagen blev verkligen chill, en föreläsning på dagen, foodprep (tonfisk canneloni, min favvomat) och netflix resten av kvällen. Fixade även lite olika skolgrejs och betalade räkningar, alltid lika kul..

Gårdagen däremot var fullproppad med program. Det var nämligen vår Gulis-Intagningsdag och shit så roligt vi hade. Jag var i ett gäng med fyra pojkar, Team Nudelfin (don't ask) och vi fem kämpade sen igenom en massa olika utmaningar vi skulle klara av som olika föreningar, tutorer och nationer skapat. Efter alla moment så blev det efterfest med hela gänget. Jävlit lyckad dag och natt helt enkelt!!

Idag blev det skola från 10-16 varefter jag kom hem och har städat, fixat mat och gjort en massa på mina skolarbeten. Kollat massa klipp vi fått av lärare och skrivit en uppgift klar. Pratade även med Jonathan en stund och ska nu fortsätta kvällen med lite serie.

Morgondagen har jag endast en timme på morgonen och sen hem och packa innan jag dra på en Street festival med massa kompisar och andra studeranden. Senkvällen spenderas sen i bussen hem då det är jobb på Fredag som gäller för min del!

Kram<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229