Hem, Ljuva hem

En så otroligt fin stad man vuxit upp i, något jag verkligen först nu börjat förstå och uppskatta då jag nu inte är där lika ofta.

Här är lite bilder som jag fotade då jag var hemma över veckolsutet. Älskar att ta fram kameran och gå ut och fota. Är det konstigt att säga att jag blir lugn i själen? Haha, nej men skulle ärligt ha kunnat gå runt där i gamla stan i timtals och fotat, så lugnande och även tid för mig själv att reflektera över saker jag inte kanske gör då jag t.ex. stressar till skolan.

Då jag kommer hem så blir jag alltid så lugn. Fylls av massa inspiration, glädje och känner mig som hemma var jag än rör mig. Allt här i Åbo är fortfarande så nytt för mig och i och med en massa skolgrejer och nya intryck så har jag kanske inte riktigt hunnit bli så hemmastadd här ännu. Kopplar även Åbo mycket till stress. Stress med skolarbeten, deadlines, nya vänner, ny omgivning osv. och känner inte alls samma ro här som där hemma. Men efter att ha bott 19 år i samma stad och umgåtts med ganska långt samma människor så tycker jag själv inte att det är konstigt att jag inte känt mig som hemma direkt. Vet att det tar tid för mig att anpassa mig till nya saker och att jag måste göra det i min egen takt, och tills att jag anpassat mig så är jag glad att kunna komma hem till denna vackra stad om man känner att det blir för mycket av allt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229