HELGENS PLANER & OUTFIT

Skjorta - Mango / Byxor & Väska - H&M / Skor - Skopunkten

Hej fina ni!

Äntligen är det fredag, haha tror varje fredagsinlägg börjar på så vis, men lika skönt är det alltid med några lediga dagar ;) Denna helg utlovas både Hangöregattan och Ruisrock för säkert 90% av den ungdomliga befolkningen, men för mig kommer det istället innebära en helg hemma hos föräldrarna med festplanering, bio med min lillebror och besök hos våra kusiner som kommer hit från Sverige. Ångesten som jag skrev om har spökat även denna vecka så hoppas på att en lugn helg med familjen får det att släppa nu för gott!

Vädret har för övrigt varit riktigt knas denna vecka med regn, sol och mulet om vartannat. Men under vår träff med @JenniferIgnatius var det uppehåll och hon lyckades då knäppa lite bilder på mig, kul då det var länge sen sist jag publicerade outfitbilder. Minns tillbaka till typ 2:an på gymnasiet då vi fotade mycket med Ella och outfit inlägg kom upp typ dagligen. Ingen sån lyx mer då man bara jobbar i tråkiga kläder och all ledig tid typ är präglat av mulet och trist väder..

Men anyhow, hoppas att ni alla får en alldeles underbar helg, vare sig ni kommer spendera den i Hangö och Åbo eller om ni kanske har en avkopplande hemmahelg som mig :)

Kram<3

Gillar

Kommentarer

FanniAmanda
FanniAmanda,
så kiva bilder!😻nouw.com/fanniamanda
stylia
stylia,
Tuusentack💕nouw.com/stylia
sandrakannasto
sandrakannasto,
Du är såå fin! <3nouw.com/sandrakannasto
stylia
stylia,
Tusentack fina du🥰nouw.com/stylia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229