HEJ IGEN

Hej på er!

Det är måndag (fastän att de känns som helg då man är ledig) och idag är planerna att åka in och shoppa lite på rean!! Fått presentkort i julklapp och även spanat in några plagg en tid så får hoppas de är nedsatta och finns i egen storlek ;)

Vad har hänt sedan sist då, Jonathan har hämtat upp mig och Madde på flygfältet med skylt och bubbel, vi har träffat vännerna på drinkar, firat jul med Jonathans familj, festat juldagen till ära på lokalfest och även ätit mängder av mysiga middagar samt kollat filmer och myst i soffan med Jonathan. Min familj har kommit hem efter två veckor i Australien, vi har varit på bio, jag har skålat för Laura som fyllt år med flickorna och idag ska då som sagt dagen bestå av shopping.

Har helt enkelt fått en hel del gjort och faktiskt tänkt på bloggen flera dar men haft svårt att veta var jag ens skulle börja. Just nu har jag nog mest njutit av att få vara hemma och speciellt såklart av att även Jonathan är det för en tid framöver! Jag delar såklart honom med vännerna och familjen, men vi har även hittat mycket tid för varann att vara bara han och jag, vare sig vi gått på kaffe och pratat eller om vi luggit i soffan och spelat spel för att få reda på vem av oss som egentligen är smartast så har vi haft det så himla roligt!! Älskar att ha honom hemma och älskar stadiet vi är i nu, känns som att vi börjat dejta pånytt och historierna man samlat på sig under hösten tycks aldrig ta slut. Jag njuter till 100%.

Hoppas ni alla får en bra start på veckan och även är taggade på nytt år!!

Kram<3

Gillar

Kommentarer

disa svensson
disa svensson,
God fortsättning <3<3<3
Årets fattigaste månad vill jag tipsa om några SPARTIPS:
Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817
Lyko:
https://referme.to/9vACAmo
Best secret:
https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration
Refunder
http://www.refunder.se/b/Spara50
eller
https://members.com/se/tipsa/m1401355?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=m1401355
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229