God Morgon

Hej, Vaknade redan vid sju idag, och kunde sedan inte somna om! Jag hatar sådana mornar där man vaknar tidigt då man skulle få sova hur länge som helst, men det förlänger ju ens dag så det är väl positivt! Sitter just nu och tittar på Taken 2 medan jag läser email och bloggar (multitasking) och ska snart ta och göra morgonmål, då jag börjar bli lite hungrig! Har även läxor som ska göra och har planerat några blogginlägg jag ska ta och göra!

Igår blev det för min del shopping med mamma och pappa! Vi åkte in till Jumbo vid 12 och gick omkring där på hullutpäivät i typ en timme. Sen blev det lunch på Fazer, och efter det gick vi omkring i resten av shoppingcentret en stund. Fick inhandlat en ny höstrock samt ett par skor, så de får ni bild på lite senare då micki vaknat ;) Efter Jumbo så körde vi vidare till IKEA och så gick vi igenom där! Där var pappa snäll och köpte åt mig lite hyllor/lådor till min garderob, så nu ser allt fint och organiserat ut! ;)

Har ni föresten sett filmen Taken 2? Den är huur bra som helst, men kräver nog att ni sett ettan först, och den är enligt mig nog en aning bättre! Om ni vill veta mer om filmen så gäller det att ni kollar in trailern på Youtube, och se den för all del!! 

Ha en bra söndag allihopa! Kram<3

Gillar

Kommentarer

fiazz
fiazz,
Taken 2 e helt super!nouw.com/fiazz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229