GET READY WITH ME

Hej på er!

Ett litet GRWM inlägg jag fotade idag då jag gjorde mig klar inför dagen. Det är inte allt för många produkter jag använder men tänkte att de vore roligt att visa er då jag själv gillar att se vilka produkter andra använder och älskar!

Jag drar alltid igång min sminkrutin med basen genom att blanda två nyanser av Lumene CCcreme för att få ihop min perfekta nyans. Medium och Ultra light är nyanserna jag blandar ihop och fungerar perfekt för mig.

Därefter kör jag vidare på basen och lägger på bronzer från min palett jag köpt ifrån Revolution och fungerar bra men skulle gärna pröva någon ny till näst, har ni nåt förslag på bra bronzers till relativt rimligt pris?

Härnäst fixar jag till mina ögonbryn med en palett som även är från Revolution. Definitivt det steget som tar längst tid för mig och kräver koncentration, men är väl något många kan relatera till! Man vill ju att ens ögonbryn är systrar och inte småkusiner, haha!

Ögonskugga kommer efter det och kör oftast på koppar och rött färgvis. De färgerna komplementerar min ögonfärg bra och älskar hur resultatet bli med min nya palett från Urban Decay!

Slutligen så aplicerar jag min mascara som kommer från Maybeline och hör till Gigi Hadids kollekrion för dem. En bra mascara som ger volume och bra svart färg och dessutom är förpackning väldigt snygg vilket såklart även är ett stort plus ;)

Voila, alla steg jag dagligen går igenom för att få till min everyday look. Är det någon produkt ni vill veta mer om så får ni lämna en kommentar!

Kram<3

Gillar

Kommentarer

S
S,
hej, har precis startat en veckans blogg och var gärna med och delta. vinnaren visas för 100+ läsare, kram 😊 http://www.devote.se/sandraaboqvist/vill-du-bli-veckans-blogg-30959072#comments
sjomette
sjomette,
Oiii så härligt med ett inlägg som detta! Och jaa jag gillar också få veta vad andra använder för att eventuellt hitta nya favoriter 😍nouw.com/sjomette
stylia
stylia,
Roligt att du gillade inlägget, jaa verkligen alltid roligt att pröva lite nytt 😍👏🏼nouw.com/stylia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229