GAMLAS DANS

Hur vackra är inte dessa klänningar!

Vi var på lördagen somsagt in till hesa och shoppade, men före det gick vi in till lite olika "klänningsbutiker" för att kunna hitta min gamlas klänning..Var himla svårt, och det fanns en massa fina, men ju mer jag gick omkring desto värre blev det. Jag såg inte det fina i klänningarna utan tittade bara omkring på sådant jag innerst inne inte ville ha, utan som jag tyckte att andra skulle gilla på mig. Så tillslut då vi stod i butiken och jag var helt nere då jag inte hittat nånting som jag gillade så såg jag den, "min klänning". Ni kanske vet den känslan då man letar efter något och då man hittar det så känns det som att tiden står still och att man blir alldeles svag (eller är det bara jag??) Jag såg en flicka stå och pröva den inne i "provrummet" och jag ropade genast på mamma som kom och genast då hon såg den sa hon att jag bara måste pröva den.

Den är ganska vanlig, men i tyll, så det ger en balkänsla. Den kändes bra på, och kommer över axlarna, så på hålls den ;)Ryggen har också en fin detalj, just så som jag ville ha den. Jag vill inte berätta så himla mycket detaljer, och kommer inte avslöja färgen än, men vet att det kan vara ett vågat val (av färg), men det är en klänning som jag kommer kunna bära resten av mitt liv ifall jag så vill.

(Jag köpte inte klänningen från butiken, då de inte fanns min storlek, men har beställt hem den på nätet, så det kommer väl ta ett par veckor tills den kommer!)

Kram<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229