FULLT UPP & VINTERBAD

Hej fina ni och glad måndag!

Som vanligt drog veckan igång med halvdag på jobbet, snabblunch hemma och sedan iväg på föreläsning. Var en gästföreläsning som faktiskt var överraskande bra och då föreläsningen var klar blev det möte med en kursgrupp och fixade sen med Madde lite smått att äta och sitter nu och kollar Netflix innan vi ska iväg på preppkursmöte.

Blir även lång dag imorgon och likaså onsdag, räknade ut att jag har 9 st inlämningsuppgifter som ska vara gjorda innan fredag.. puh! Som tur kommer inkommande veckoslut vara ett av de roligaste på hela våren så jag vet att allt slit kommer till ett bra slut ;)

Måste förresten nämna gårdagens vinterbad och bara säga att wow vilken upplevelse! Vi var nog båda en aning skraja med Jonathan innan vi åkte iväg, men stället var otroligt mysigt och tror det var närmare 50 pers där så poppis helt tydligen! Vi var där i ca 2h med Frank och Emmy som sällskap och hann då basta och doppa oss ca 5 gånger, var så jäkla stolt över mig själv efter det och blev ivrig på att dra tillbaka nu nu nu. SÅÅ KUL!

Ni måste verkligen pröva på om ni får chansen!

Kram<3

Gillar

Kommentarer

amandalarssons
amandalarssons,
Åh så fin outfit! 😍nouw.com/amandalarssons
stylia
stylia,
Tusentack🥰nouw.com/stylia
matildardn
matildardn,
Åhh va fin du är! <3 gud va modigt att bada ute nu, hade aldrig klarat det haha!nouw.com/matildardn
stylia
stylia,
Taack så mycke😘Skitskraj innan men de är verkligen såå skönt!! nouw.com/stylia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229