FULLSPÄCKAT

Hej på er!

Blev en lugn dag på kontoret idag varefter jag mötte upp Stella i Kiila. Älskar att vi har möjlighet att träffas lite oftare nu då jag jobbar i Helsingfors då vi innan alltid haft så svårt att hitta tider som passar, hon är verkligen en så positiv och härlig tös!

Som jag redan innan nämnt så tänkte jag att jag kunde dela med mig av veckans planer så ni är upto speed med vad jag kommer syssla med nu slutet av veckan. Rätt så mycket är inplanerat, men roligt så!

Onsdag – Efter jobbet kommer vi direkt åka ner till min fafa och famo för att med min pappas sida av släkten fira fafa som fyller år. Min faster och man från England är även på väg till Finland den dagen så ska bli roligt att få träffa dem efter en tid sedan sist! Bli bjudna på gott och hänga hela kvällen på landet vid vattnet, jag klagar INTE!

Torsdag – På torsdag väntas det teater. Vi kommer åka med Jonathans mamma och syster samt Linda och kolla på Postbackens sommarteater där de i år framför pjäsen ” Charleys tant”. Var en tid sedan jag sist var på teater så ska bli väldigt roligt!

Fredag – På fredagen så kommer jag direkt efter jobbet hoppa på en flygbuss som tar mig till Vanda där vi sedan kommer ta flyget till Sverige! Ååh vad skönt det ska bli att komma bort lite, få spendera tid i ett av mina favoritländer och att igen ha ett lite längre veckoslut då vi först flyger hem på måndag natt. På flygfältet kommer vi mötas av Anastasia och hennes pojkvän som sedan tar oss hem till dem där vi kommer spendera resten av kvällen.

Lördag – På lördagen är en dag i Stockholm inplanerad med familjen och kusinerna. Vi kommer strosa runt på gatorna, gå i butiker och sedan sätta oss ner på lunch på något mysigt ställe inne i stan, kan knappt vänta!!

Söndag – På söndag väntas konfirmationen (som egentligen är orsaken till resan). Min kusin konfirmerar sig och ska bli roligt att se hur allt går till där då min morbror berättat att det är VÄLDIGT olikt vad vi har här hemma. Senare blir det firande hemma hos kusinerna och kan gissa att resten av kvällen då alla gäster åkt är rätt så lugn.

Kram<3

Gillar

Kommentarer

SaraFogelström
SaraFogelström,
såå fina bilder && sååå fina tjejer!!<333nouw.com/sarafogelström
stylia
stylia,
Taack fina du🌸💕nouw.com/stylia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229