FRUKOST TRÄFF

Hej fina ni!

Såhär drog jag igång gårdagen och ååhh så mysigt det var. Hade bestämt oss med Madde och Annie för att ses hemma i Annies nya lägenhet på frukost och bara prata på, exakt det vi gjorde. En pangbra start på min överraskande nog lediga onsdag!

Dagen fortsatte sedan med redovisningsplugg samt en sväng till stan och matbutiken. På kvällen fixade vi wok till middag och då Jonathan var på hockey träningar hann jag ännu läsa lite innan vi avslutade dagen med serie i soffan.

Idag så har jag föreläsning under förmiddagen varefter dagen nog fortsätter med lunch och tentaläsning. Ska dock försöka klämma in ett träningspass mellan varven och även njuta av tacokväll och film som vi tänkt lyxa till denna torsdag med!

Igår kom även mitt tredje ”önskeinlägg” upp och är alltid lite nervös att skriva väldigt personliga inlägg, men ni tycks gilla det så det gör mig så himla glad! Att få dela med sig av sina planer och kanske även inspirera någon att våga gå andra vägar än de traditionella det tycker jag är himla coolt. Har ni förresten nåt ni blev och undra över så fråga på!

Kram<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229