FREDAGSPLANER OCH TACOKVÄLL

Hej på er!

Sista tidiga morgonen och nu är det äntligen fredag, har nog aldrig känts bättre!! Var en rätt så lugn dag på kontoret och då alla är på så glatt och pratigt humör (fredagen till ära) så har man ett leende på läpparna hela dagen, fredagar är verkligen BÄST! Nu har jag varit hemma en stund och städat rummet medan en serie spelat i bakgrunden och inväntar nu Jonathan så vi kan dra ner till mina kusiners lande. Väntas en kväll med lek och spring med 3-åringen och sedan möjligtvis match/träff med hans kompisar?

Bästa Fia, eller min storasyster som många tror haha!

Gårkväll blev förresten otroligt lyckad! Då vi anlände till Fia och Joels lägenhet så stod jag bara och tog in allting! Fia, vill du kanske inreda hemma hos oss också? Såå fint de har det, något ni även ser på bilderna jag tog, WOW! Vi blev så inspirerade att våra planer på lite nya möbler (bl.a. ny säng) och uppiffning bara blev mer och mer starka!

Vi gjorde tacos alla tillsammans och åt sedan en god stund medan vi pratade om jobb, musik, pengar och massa mer. Fia och Joel är verkligen så lättsamma att vara omkring, diskussionen flyter på otroligt bra och vi konstaterade att man alltid är på bra humör då man träffat dem. Trötta men nöjda köre vi sedan hem sjungandes i bilen och fiilisen var på topp! Stort tack för igår, nästa gång får vi ta middagen i Åbo ;)

Kram<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229