FREDAGS LISTAN

Hej finisar!

Hittade denna fredagslista inne på @mathildaemilias blogg (kolla in hennes blogg vetja) och tyckte den var najs så svarade på frågor om min fredag/veckoslut. I brist på bilder så bjuder jag på dessa från en sommarfest för två år sedan hos Laura! Blir så glad av dessa bilder och detta gäng och längtar så till sommaren och mer av dessa fester, men okej nog om det haha här kommer listan!


Humör idag?
- Glad för att det är veckoslut och bandymatch med Madde, Jona och Frank men såklart lite ledsen när en rolig vecka på jobbet är slut!

Dagens kläder?
- Svarta soringbyxor (BLACC), Zara tröja och Mickis pinka rock från Monki

Veckans fundering?
- Funderat mycket på vänskap då det varit vänvecka i skolan samt vändag i veckan och uppskattat alla mina nära och kära lite extra mycket!Det har jag druckit?

- Mycket vatten och t.o.m en halv kopp kaffe idag då jag kände mig en aning trött på morgonen!

Vad önskar jag mest just nu?
- Sol och värme!! Fryser konstant och ser såå fram emot vår resa i April!

Det här ser jag fram emot!
- Ishockey matchen imorgon med pojkarna och dagens bandymatch! Mycket sport detta veckoslut ;)Sämst i veckan hittills?
- Kommer helt ärligt inte på något, låter dumt men verkligen haft en härlig vecka här hemma och fått spendera massa tid med Jonathan och familjen, tid jag går misste om när jag inte är här!

Bäst i veckan hittills?
- Jobbet! Fått jobba som lärare för en härlig 2a och de var verkligen en rolig vecka då de var otroligt duktiga och trevliga elever allihopa! Sen var ju även vår sparesa helt ortroligt härlig så den får man ju inte glömma❤️

Kram<3


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229