Fredag - Måndag


Hela mitt påskveckoslut började på fredan då jag ÄNTLIGEN fick se Ella igen då vi senast träffats vid julen! Efter att jag varit med henne ett par timmar kom jag hem och väntade på att Jonathan skulle komma å så körde vi till Paahtimo där vi träffade Krisu, Laura, Ida, Daniel, Madde och Annie och drack kaffe och talade. Senare fortsatte vi till Black rose där vi spelade lite alias tills det var dags att dra sig hemmåt.

På lördan var vi på påskmiddag på dan hos famo och fafa, och maten vi åt syns på bilderna i inlägget och guuud så gott det var! Hemsk matkoma efter det thou.. På kvällen blev det flickkväll med Laura, Annie och Madde hos Iva. Var verkligen roligt att ha lite flickväll, fastän vi träffas typ dagligen ;)På söndagen hade jag en suuper produktiv morgon, började morgonen med att djupstäda mitt rum och var sedan på ca 6,5km länk. Åkte senare till Jonathan och åkte in till hesa för att föra hans bror till Kampen och blev sedan där och äta innan vi kom tillbaka! Blev sedan filmkväll och kollade John Doe: Vigilante, superbra film som jag verkligen rekomenderar!


På måndan sov vi länge och var även ute och gå då det var helt super väder! Jag åkte vid 15 till mommo och äta och kom sedan hem och såg serier hela kvällen, just som det ska va! 

Hoppas ni också hade ett bra långt veckoslut, Kram<3


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229