Frågor och svar del 2

1. Skulle du kunna tänka dig färga håret mörkare?
Denna fråga är populär, och som jag sa i förra svarsinlägget så är jag helt nöjd med mitt blonda hår, och skulle nog nu inte vilja ha mitt hår nån annan färg, men man vet aldrig i framtiden! ;)
2. Favoritoutfit?
Min favoritoutfit är att bära svart blazer med mina Zara leggings (som jag bär typ varje dag..) och ha på nån t-skjorta som antingen kan vara grå eller med print! Om jag bär en enfärgad t-skjorta under så matchar jag oftast det med ett smycke!
3. 5 Positiva/Negativa saker om dig själv?
+ Jag är ganska "tålig" och bryr mig inte så värst om vad andra tycker om mig eller min klädstil! Jag har på mig, och beter mig som jag vill! :)
+ Jag talar mycket, vilket kanske kan värka negativt, men jag ser det som en fördel!
+ Jag har "stora" fötter (40-41) så det är lätt för mig att hitta skor på rea eftersom de stora storlekarna oftast finns kvar sist! ;)
+ Jag kan ha egna åsikter, och är sällan under sk. grupptryck! Om jag har en viss åsikt så håller jag mig till den!
+ Jag försöker alltid tänka positivt på allt!
- Jag är ett perfekt exempel på en sk. Procrastinator, vilket betyder att jag skjuter fram saker till sista minut så att det alltid blir väldigt stressigt med t.ex. skolarbete. Men får ändå alltid det jag ska göra gjort!
- Jag biter på naglarna lite nu och då vilket är såå himla jobbigt! Men jag har fått det "under kontroll" nu på sista tiden dock ;)
- Jag har sjukt smala armleder vilket jag hatar för alla armband jag har bara faller av!
- Jag är dålig på att ta emot kritik, och gillar inte att bli nekad, vilket är största orsaken till att mitt sökande efter sommarjobb hela tiden skjuts upp.. :)
- Jag har hår som väldigt lätt blir elektriskt, och därför måste jag allti ha de i en ponnysvans!
4. Bästa sommarplagg?
Jag älskar att ha på mig shorts och croptops, så alla sådana är mina favoritplagg..
5. Favoritfärg/färger?
Mina favoritfärger är vitt, svart och grått..ganska tråkigt, men jag gillar verkligen inte mycket färg, och trivs bäst i neutrala färger!
6. Bästa kompisar?
Jag är vän med många i klassen, och har även vänner från förr som jag ännu är i kontakt med vilket är roligt! Om jag dock måste säga så umgås jag på fritiden mest med Fia, Laura, Isa och Sofie, men i skolan är jag med såå många fler!
7. Bästa resan?
Hit hör nog alla mina england resor jag gjort under mitt liv! Jag har nämligen släkt i brighton vilket gör att jag rest dit en massa gånger, och alla resor dithar varit lika lyckade och bra så jag kan inte välja en! ;) Dock en ganska rolig grej är att jag och min familj aldrig varit till södern tillsammans, och denna sommar blir första gången. Gissa om vi är exited!?
8. Bästa med bogy?
Jag skulle nog säga att det är människorna som gör bogy till de bästa gymnasiet ever! Man har lärt känna såå många nya underbara människor, och om jag skulle måsta välja igen skulle jag definitivt komma hit! Vi har även fint skolhus och bra med sittutrymme, gemfört med min gamla skola!
9. Har du bra relation med din familj?
Ja det har jag verkligen! Min familj har alltid varit en outcast i vår släkt eftersom vi har en massa "plast/styv" släktingar, och detta leder till att vi sen jag var liten alltid gjort allt tillsammans! Jag älskar min familj mer än allt i världen och skulle aldrig byta ut nån av dem! <3
10. Bästa med Micki?
Micki och jag har en sjukt stark vänskap, och fastän vi ibland är irriterade på varandra så är vi för det mesta bra vänner! Det "bästa" med micki är nog att jag kan prata med henne om allt, och eftersom vi båda har "samma" stil, ser på samma serier och bloggar så har vi alltid något att tala om! Hon är ju egentligen min direkta motsats, och det gillar jag också med henne. Hon säger även rakt till mig om jag ser ful ut i något och håller inte tillbaka komentarer vilket är en bra sak enligt mig!
11. Favorit nagellack?
MAVALA (silver & Black), OPI och Essie
12. Framtidsyrke?
Just nu ser jag mig själv jobba med statsvetenskap eller innom marknadsföring/ekonomi, men det ändrar lite nu som då! Dock vet jag nästan till 100% att jag vill bo utomlands då jag är stor, så bara jag kan jobba utomlands med de jobb jag väljer så är jag nöjd!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229