Follow me around 23.8

Dagen började ca 10 då jag vaknade upp, och gick till köket för att äta morgonmål. Idag blev det en för mig klassiker, naturell yoghurt med (glutenfri) Frukt Musli. Till det så drack jag mandelmjölks kakao, och åt även ett äppel som inte syns på bilden..Satt medans jag åt och jobbade med inläggen som kom upp igår, och lyssnade även på min spotify spellista!

Klockan var typ 12 då mamma bestämde sig för att åka in till stan så jag bestämde mig för att följa med, för att ha nåt program!

Vi besökte först butiken life som säljer en massa olika organiska och hälsosamma saker! Mamma var ute efter gojibär, som hittades och köptes! ;) Passade även på att ta några bilder i butiken! ;)

Sedan gick vi omkring lite på stan samt prövade lite saker, men själv hittade jag inget!

Då vi var klara med shoppandet så gick vi till matbutiken och köpte lunch. Det fick bli metripizza med Ruissipsi och spenatsallad! Mums<3

Älskar hur denna sötnos alltid välkommnar en då man kommer hem! Det är säkert det bästa med att ha en hund, är hur glada och ivriga de är att se en, och de piggar verkligen upp en om man haft en dålig dag! 

Här har ni en liten del av min lunch som jag åt efter att micki och mamma åkt iväg på (FM-kval) matcher som mickis lag skulle spela i! Sen (som ni ser på bilden nedan) satt jag och kollade på "the other woman" medan jag fixade till min kalender och proppade i mig salmiak..Efter detta blev det en snabb promenad med nanna! 

Målade även naglarna, svart under, och för att få en fin effekt så målade jag lite silver därpå! Har tänk göra en "how to" i nåt skede, om ni vill?

Sen blev det sallad ala Micki, och senare Bones marathon! Var menat att jag skulle sköta min lillebror hela kvällen, då mamma och pappa var på fest, men han fick för sig att åka till en kompis typ 8 på kvällen, så där satt jag sen ensam (micki var hemma, men såg sin favoritfilm "the fault in our stars" så hon kom inte ut ur sitt rum på nån timme), men helt skönt var det! :D

Hoppas att ni gillade detta inlägg, ska fortsätta göra dem lite nu och då, då min dag är liite mer intressant! Idag har jag inget speciellt planerat, men vet att jag har lite läxor som ska göras, så ska göra dem nu så att jag har resten av degen off! 

Kram<3

Gillar

Kommentarer

daniela.akilles
daniela.akilles,
Visa gärna hur du lackade dina naglar, sku va jätte kiva!:) å dehä inlägge va kiva:)
stylia
stylia,
Tack!! Och ska verkligen göra inlägget!👍nouw.com/stylia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229