FEELS LIKE SPRING!

Hello saturday!!

Det har varit en alldeles underbar vårdag idag, isen på ån börjat smälta, solen har lyst hela dagen och temperaturen varit uppe i +5, galet skönt!! Vi har strosat längs ån och även druckit te/kaffe på en uteservering, rocken rykte och jag kände att det pirrade i hela kroppen, är så galet taggad på vår och sommar så jag nästan spricker!

På tal om våren, så är jag även så otroligt trött på min dystra garderob. Svart och grått dominerar och jag känner att jag vill få in mer färg nu till våren. Känner även att jag måste försöka komma ur mina leggings och stora hoodies emellan för att inte bli helt galen. Varför inte dra på sig en snygg blus trots att man jobbar hemifrån? eller låter det som en otroligt dum idé? Dessa två plagg fick i varje fall hänga med då jag i måndags var med Madde och strosade i Helsingfors och jag är SÅ nöjd, speciellt med jeansen. Madde fick agera smakråd och kände där och då att blir jag ens hälften så cool som hon i mina nya jeans är jag nöjd ;)

Ska för övrigt försöka bli bättre att uppdatera er här också, har säkert 15 drafts som jag skrivit och sedan bara låter ligga kvar. Får alltid ibland känslan av; vem bryr sig om mitt liv? men oj så roligt det är att få skriva av sig ibland!!

Kram<3

Jeans & Blus - ZARA

Gillar

Kommentarer