Favorit Podcasts

Denna Podd var faktist den första jag började lyssna på då jag upptäckte poddar. Läser både Mathilda och Andreas bloggar och är nu även helt besatt av deras podd. Har lyssnat på alla avsnitt ett antal gånger och är verkligen en podd för er som älskar tjejsnack, lite feministiska tankar och massor om vänskap och förhållande.

Deras Podd serie "Var femte kvinna" som jag tipsat om innan är även så sjukt bra och har så otroligt bra budskap, så rekommenderar verkligen att ni lyssnar dem!!

En rätt så ny podd jag börjat lyssna på. Systrarna Peg och Penny Parnevik pratar om kärlek, förhållanden och drar även upp en massa stories ur deras egna liv som två ungdomar från Florida! Ena systern är känd sångare som turnerar i Sverige och den andra är som bäst arbetslös och livsnjutare. Älskar att lyssna på deras diskussioner och man vet aldrig vart ämnen leder.

P3 Dokumentär är en podd jag lyssnar på alltid nu och då på jobbet medan jag arbetar. Den tar upp olika mord och brotts händelser som t.ex. 9/11, Terrordåden i Paris och Hagamannen, och ger detaljer, pratar med personer som var med om händelserna samt ger en nya synvinklar. En bra och spännande podd för dom där långa bussresorna eller regniga dagarna!


Gillar

Kommentarer

SandraEmilia
SandraEmilia,
Mathilda och Andrea borde jag också ge en chans känner jag nu 😊 Ett hett tips tillbaka är annars Josefin & Vanjas podd 😊sandraemilia.com/
stylia
stylia,
Den är verkligen bra, ska ta och kolla in Josefins & Vanjas podd också! Kram<3nouw.com/stylia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229