FARSDAGEN TILL ÄRA

Hej fina ni!

Sitter som bäst i mitt rum här hemma, har sminkat mig och inväntar nu våra farföräldrar som är påväg hit på farsdags brunch.

Jag har alltså flygit hem till Finland över farsdagshelgen, något som kändes lite extra roligt då pappa inte hade någon aning om det och han på så vis fick en rejäl överraskning då han öppnade dörren på torsdagskvällen. Sen i torsdags har jag varit i Åbo för en kortvisit, promenerat med Nanna, umgåtts massor med familjen och även igår träffat Ida, Laura och Madde. Lördagen kommer bestå av brunch som jag redan berättat och därefter kommer vi spendera dagen med två innebandymatcher då lillebror och pappa har match och på kvällen kommer vi äta gott och dricka lite vin. Perfekt!

Jag har verkligen saknat min familj och vännerna här hemma, så att få komma hem lite och bara vara sig själv och åka omkring i områden man är bekant med och hälsa på släkt och vänner känns så himla bra. Jag trivs riktigt bra hemma i Stockholm, men det är såklart alltid något speciellt med att komma hem-hem.

Hoppas ni får en fortsatt bra helg!

Kram<3

Gillar

Kommentarer

sennymattsson
sennymattsson,
Men ojj vad fin överraskning till din pappa! Och vilken brunch sen då, det ser verkligen superlyxigt ut! Hoppas du får en underbar helg hemma, vackra du! <3nouw.com/sennymattsson
stylia
stylia,
Jaa de var verkligen gott!! Tuusentack fina du<3nouw.com/stylia
cassandralee
cassandralee,
Åh vad härligt och gott det ser ut! Trevlig helg fina du! <3 nouw.com/cassandralee
stylia
stylia,
Tack så mycket<3nouw.com/stylia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229