Ett perfekt veckoslut

Hej!

Veckoslutet drog igång på fredagen då jag och Jonathan hade vår datenight. Han plockade upp mig och vi åkte till Rosso och sedan via filmtown och köpa godis innan vi kom hit och kollade film och hade det allmänt mysigt. Trodde faktiskt att det skulle vara awkward till en början då jag inte sett honom på 3 veckor, men seriöst, direkt då jag såg honom var det som att vi inte ens varit ifrån varann vilket verkligen var skönt, och en himla fin kväll hade jag verkligen! 💘

Lördagen så sov vi länge och han drog sen i mitten av dan iväg. Jag var och köpte lite saker inför kvällen med Madde, tränade här hemma och tog det sen bara lugnt tills Laura kom över och vi fixade oss innan vi åkte till Krisu där vi skulle grunda!

Hos Krisu samlades (nästan) hela gänget och där satt vi alla och spelade dryckspel, talade och skrattade tills vi drog vidare till baren för att fortsätta där. Kvällen slutade med nattmat på Hese med Annie, Madde, Jona och Dena och där satt vi en god stund och beställde in massa mat och bara hade de roligt ;)

Igår så mådde jag verkligen som förtjänat så vi tog det lugnt och var även då en stund hos Krisu och hälsade på. Senare blev det bastubad, middag här och sen till honom där vi fick plättar och även kollade film vid sidan om medan vi satt och pratade om livet och allt mellan himel och jord. Verkligen perfekt avslut på ett roligt veckoslut!

Idag (såhär långt) har dagen bestått av jobb, där vi även skrann, nåt jag inte gjort på säkert 2 år (gick helt okey dock..efter en stund). Läsning står ännu på schemat och sen gymmet efter att Jonathan varit här en sista sväng. Hoppas ni haft ett bra veckoslut och att er vecka börjat bra!

Kram<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229