EN TISDAG I MIN SMAK

Modern day beauty (Inlägget är inte ett samarbete)

Hej fina ni!

En solig tisdag ligger bakom och jag drog igång dagen med en förvånansvärt bra gästföreläsning. En kanadens med erfarenhet inom internationell business och med tre företag i sitt ägo, riktigt inspirerande faktiskt. Har blivit så himla inspirerad på senaste tiden av olika individer som vågat gå sin egen väg, öppnat företag och nu reser världen över. Så vill jag också leva mitt liv, med ett nytt äventyr runt varje hörn!

Efter min föreläsning fortsatte jag dagen med lunch med ett gäng studiekompisar och därefter blev det kaffe samt lite plugg innan jag begav mig hemåt. Plockade i lägenheten en stund innan jag drog iväg på promenad i solen med Madde. Stannade på glass och gick in via lite butiker medan vi strosade omkring, vilket toppen väder och sällskap! Nu har vi med Jonathan nyss storhandlat för veckan och ska äta rester från gårdagen samt sedan börja packa lite. Fick med mig två flyttlådor så lite smått tänkte jag börja packa ner.

Kram<3

Här är förresten lite bilder på min månads Glossybox jag äntligen hämtade ut idag. Massa härliga produkter som vanligt och väntar med spänning på att ikväll pröva ansiktsrengöringen och imorgon att testa på ögonskuggspennan, läppennan och mascaran! Guld ansiktsmasken väntar jag med tills veckoslutet ;)

Gillar

Kommentarer

Emmaasssbloglife
Emmaasssbloglife,
DIn blogg är så fin! 😊nouw.com/emmaasssbloglife
stylia
stylia,
Tusentack💕desamma!!nouw.com/stylia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229