EN RÄTT SÅ PERFEKT DAG

Hej på er!

Hade rent ut sagt en perfekt lördag igår! Vi drog igång dagen med besök till en strand nära Jonathans och låg sedan där och solade en stund och tog även årets första dopp, var så hett så skönt svalkade de kalla vattnet!

Drog efter att vi fixat oss in till stan där vi satte oss ner på B-side Buger`s uteservering på lunch. Tog båda varsin Bacon BBQ Hamburgare och delade på pommes, verkligen värt att pröva på om ni inte varit där innan! Där satt vi en god stund och pratade på innan de var dags att åka hem och byta om till kvällens utstyrsel.

Kvällen spenderade vi sedan hemma hos Soffa och Tumppi där vi hade den årliga Ölympics med många vänner men även lite nya ansikten. Temat för denna sommar var "yrken" så jag körde på ishockey spelare för HIFK (favoritlaget) men bland oss fanns även byggare, fotbollspelare, kockar och militärmän. En rolig kväll med roliga grenar och all in all en himla härlig kväll!

Idag vaknade vi med en rätt så okej fiilis då vi kommit hem ganska tidigt. Som det ser ut nu så kommer vi spendera förmiddagen på Hasselholmen med solande och badande varefter kvällen kommer bjuda på World Cup final hos oss med familjen, Jonathan och kusinerna. Tvn ute på terassen, mat på grillen och bra stämning, can`t wait!

Kram<3

Likes

Comments

ivaolivia
ivaolivia,
😍😍😍ser kiva ut!!nouw.com/ivaolivia
stylia
stylia,
Jaa var nog en roli kväll😍😘nouw.com/stylia
Write a comment...
IP: 82.99.3.229