EN KVÄLL PÅ LANDET

Hej på er!

Ytterligare en kväll spenderades nere på vessölandet men jag klagade verkligen inte! Denna gång så var vi hos mina engelska släktingar på deras stuga som ligger alldeles vid vattnet, ni ser på bilderna vilket drömmigt ställe det är!😍 Trädgården är fixad av en trädgårdsmästare och växthuset var verkligen to die for! De finns en bastu vid vattnet och en brygga man kan hoppa och simma vid. Detta ställe är verkligen framtidsdrömmen!

Vi blev alla bjudna på god sommarmat och jag lekte massor med mitt kusinbarn Hayden. Jag har alltid varit den som kommer superbra överrens med småbarn, speciellt pojkar då jag älskar att leka med lego, bygga tågbanor osv. (och kanske även för att jag tycker vuxenprat är tråkigt och hellre leker med de små haha) så efter en stund var jag redan hans nya bästa vän <3

Ska få umgås med honom hela lördagen och har i planerna ett besök till parken i stan och sedan glass vid ån. Älskar att ha småbarn i släkten och då man inte ser dem så ofta blir det ännu mer speciellt! Bästa med honom är att han (såklart) pratar flytande brittiska, något som jag aldrig hört en 3-åring göra innan och mitt hjärta smalt fullständigt!! Ni som följer mig på Instagram fick ett smakprov på detta.

Idag kommer jag för omväxlingsskull inte spendera kvällen på landet utan vi ska med Jonathan få spendera kvällen hemma hos Fia och Joel i deras nya lägenhet här i Helsingfors. Sitter som bäst på ett cafe och väntar på att Fia ska sluta då vi sedan ska gå och handla tillsammans innan vi drar till dem och fixar ihop middag.

Åhh vad jag sett fram emot att se deras lägenhet och såklart dem också ;) Hoppas ni alla får en fin kväll!

Kram<3

Gillar

Kommentarer

nopostonsundays
nopostonsundays,
Näääämen små barn med brittisk accent är det bästa som finns 😍😍 mvh. Överväger att uppväxa mina framtida barn i Storbritannien så de får någon riktig stark dialekt haha, de är så himla gulligt ♥️nouw.com/nopostonsundays
stylia
stylia,
De finns nog inget sötare haha😂😍nouw.com/stylia
elinqvist
elinqvist,
ååh😍😍nouw.com/elinqvist
stylia
stylia,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229