EN HISTORIA JAG SJÄLV VILL BERÄTTA

Hej på er!

Ytterligare en vecka har gått och trots att bloggen stått still har jag verkligen inte gjort det. Jobbet var verkligen på en helt ny nivå denna vecka med massa spring och 6h övertid, så då både Beautyboost och Pressdagen var över på torsdag så somnade jag 20:30 och sov i 12h, aldrig varit så psykiskt och fysiskt trött som denna vecka och de märktes verkligen den natten haha.

Vet inte riktigt ens var jag ska börja, både Beautyboost och Pressdagen var två heldags event vi ordnade på kontoret dit olika influensers och press kom förbi och kollade på nyheter vi fått in och även åt samt drack lite smått. Beautyboost fokuserat på våra skönhetsprodukter och Pressdagen för mode och inredning. Tisdag kväll hade vi även öppet för allmänheten så bjöd in Anastasia och Madde som fick se lite hur jag jobbar och var även kul att träffa mina kollegers vänner och bekanta. Hur kul dagarna än var så låg det otroligt mycket jobb bakom och alla vi praktikanter konstaterade igår att vi nog aldrig jobbat såhär hårt innan på något jobb!

Orsaken till att jag inte bloggat tänker ni? Förutom att denna vecka som sagt varit en av de tyngsta på länge så har det även snurrat mycket tankar kring just bloggen på senaste tid i mitt huvud. Jag älskar verkligen att blogga, gjort det aktivt i flera år nu och älskar att dela med mig av allt som händer här och vara lite av en öppen bok helt enkelt. Men vissa dagar kan jag verkligen känna att jag inte alls vill dela med mig. Jag vill ha historier att berätta för vänner och bekanta som de inte bara kunna läsa här och redan vet allt om. Tror inte jag alltid förstår att (så gott som) hela mitt liv finns i denna blogg och då det slår mig med jämna mellanrum får jag helt ärligt lite panik haha.

Så, nu kommer jag lämna er med bilder från min första (och hoppeligen inte sista) Pressvecka, men vad jag faktiskt gjort här helt praktiskt och vilka alla jag träffat är en historia jag själv vill berätta ;)

Kram<3

Gillar

Kommentarer

neakarmi
neakarmi,
Förstår helt ditt dilemma med bloggandet. Går själv runt med dom tankarna väldigt ofta! Man får bara hitta en balans mellan det som man vill dela med sig och det som utelämnas ❤️nouw.com/neakarmi
stylia
stylia,
Jaa tror verkligen inte man är den ända!! Bra balans är ju verkligen A och O <33nouw.com/stylia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229