En helt onödig dag..

Bilder från denna "photoshoot" kommer väl upp nån dag ;)​

Hej, hade lust att blogga (såklart, då jag egentligen borde göra läxor..) och tänkte bara ta och berätta om min dag, för nån som är intresserad ;) Idag trodde jag att jag började 8, men det visade sig att vissa tvåor skulle ha program för ettorna, så där var jag två timmar och 45 minuter för tidigt i skolan då jag efter första timmen skulle haft håltimme..jeii! Nåå, gick med i programmet, och tog lite bilder till vår årsbok samt bar lite stolar etc. efter det så satt jag och Hanna & Laura och talade i matsalen en stund vilket var himla myysigt, tills jag hade min enda timme för dagen, engelska (där vi inte gjorde så mycket viktigt..) vilket gjorde hela min dag helt och hållet onödig!

Efter att jag haft min sista timme så for vi som gjort egendansen + Julle upp till festsalen där vi filmade dansen som vi lovat lägga upp på facebook, så sitter nu förbrilt och försöker få klart den! ;) Efter det drog vi till Lypa för gamlasdans träningar som gick helt okej. Jag tyckte själv att allt var lättare då vi började, då hon (vår danslärare) nu är så himla nogrann med avstånd, skor, hållning osv. Nå, klänningen gör ju så att ens steg inte syns så det är ju alltid ett plus för oss flickor ;)

Nu har jag just sett lite serier från min nya favvo kanal på tv, HERO. Väldigt bra serier som håller på från 6-9, så då sitter jag oftast bänkad framför tv:n nån timme. Ookej, men nu måste jag seriöst börja göra mina läxor, för en gångs skull ;) Kram

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229