EN HELT NY FAMILJ

Hej på er!

Hoppas ni alla haft en fin torsdag. Jag började dagen med morgongym, jobb och efter jobbet fixat mat, bykat och sitter nu i soffan med detta goda kvällsmål och kollar på serie samt ska nog snart dra i säng! 

Under tisdagskvällen var jag som sagt och träffade Kena och Linda och vi satt i nån timme och pratade på med massa olika samtalsämnen. Det var som alltid riktigt kul och bestämde att vi måste ta träff snart igen, så även Jonathan får vara med! Vi kommer alla så bra överrens vilket glädjer mig.

Pratade bland annat om hur roligt det är då man i.o.m. ett förhållande får en helt ny familj man kastas in i och blir del av. Man får nya vänner samt bekantskap och ens förhållande blir så mycket mer än bara två personer. Dessa människor, både släkt och vänner kommer förhoppningsvis vara vid ens sida resten av livet och bli bara viktigare för en för var dag som går. Tänk då bl.a. barn kommer in i bilden, hur dessa människor kommer bli fastrar/farbröder, far och morföräldrar samt gumödrar och familjevänner, så häftigt!

Jag är så sjukt tacksam över min fina "svär-familj" och även alla vänner jag fått i samband med att vi träffats med Jonathan och vet att han känner exakt samma tacksamhet gentemot min familj och vänner, underbara och härliga individer är de allihopa och kunde helt ärligt inte önska mig något bättre.

Lite uppskattning till alla underbara människor i min närhet såhär torsdags eftermiddagen till ära <3

Kram<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229