???????????

Bild från min instagram från gårdagen! (jessicaaws)
Godmorgon allihopa! Idag ska det bli en rolig dag! Ska nu på morgonen in till stan med mamma och köpa lite grejer, och klockan fyra ska ja köra till Laura! Vi ska jobba me vårt Kemi projekt, så de är väl kanske inte de roligaste att göra på en lörda..men de e den ända tiden vi hinner! Sen lite senare kommer även Fia att komma dit och så ska vi väl ta och göra något, men har ingen aning om vad vi gör! Ska ta med kameran och ta lite bilder, mest för att jag aldrig tar bilder från min vardag och för att jag inte ännu haft några bilder på mina vänner i min blogg..så det är väl på tiden! 
Satt igårkväll uppe ganska sent och kollade på Starwars som kom på sveriges tv6! Hade inte sett just 4an på hur länge som helst, så det var som att kastas tillbaka några år! Älskar verkligen starwars filmerna, som jag sa i mitt "10 saker ni kanske inte visste om mig" inlägg, och fastän vissa kanske tycker de är lite "nördiga scifi filmer" så är jag ändå av den orsaken att de är de finaste filmerna som är gjorda (de gamla)! 
Ni får även ursäkta min dåliga uppdatering från förra veckan, har ingen bra förklaring till varför det blev en sån paus! Jag var väl bara helt enkelt lat :/

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229