.

Jag vill rekomendera en ny sida åt er som jag kollat in nu under veckoslutet, theyouway. Modebloggarna Sofi FahrmanAnine Bing och Pernille Teisbaek har gått samman och som ett lag skapet en ny hemsida där man kan gå in och shoppa olika märken på en och samma sida, och det underlättar verkligen ens shoppande på nätet. Här på sidan har de märken såsom Michael Kors, ASOS, Noisy May, Pull&Bear och Fred Perry, och här var inte ens hälften. Här kan man shoppa skor, kläder, smycken och +size, allt på samma plats. 
Man kan även shoppa sådant som stylisterna väljer, alltså sånt som är i trend just nu, så om man vill piffa upp sin garderob med mer trendiga kläder så är denna sida perfekt för dig. Man kan även från sidan klicka sig vidare till deras beauty sida, där man kan hitta smink, nagellack och hudvård från märken som Clarins, Bare Minerals och Deborah Lippmann. 
Jag rekomenderar verkligen att ni tar en titt, och säger vad ni tycker. En liten nackdel med beauty sidan är ett man endast kan få varor skickade innom sverige, men kläd och accessoar sidan där linkas man över till märkets egna sida, så där beror det helt på märket! :)
Kram

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229