DEPPIGT UTE, MYSIGT INNE

Hej på er!

Hoppas ni haft en bra start på nya veckan. Själv har jag dragit igång veckan med sovmorgon, engelska tenta och ett rejält benpass på gymmet med Madde för att avsluta dagen på bästa sätt. Har även hunnit klämma in lägenhets städande, veckohandlande och fixat ihop Jonathans favoriträtt han bara vill att jag gör, kycklingwok med Szechuan sås. Nu har jag nyss blivit klar med mitt redovisningstest och även hunnit läsa igenom lite av materialet så vi ska avsluta kvällen här med serie.

För övrigt så har denna dag varit så otroligt deppig. Fastän jag försöker hålla humöret uppe och förstå att jag inte direkt med mitt humör kan pigga till vädret så kan man ju inte annat än bara vilja stanna inne, tända ljus och kolla film. Har duggregnat och blåst hela dagen och även inte sett solen sen vet inte när..alltid samma men aldrig redo haha!

Kram<3

Gillar

Kommentarer

janssonemelie
janssonemelie,
Mysiga bilder!! Om du vill kan du gå in på min blogg och anmäla dig till en tväling jag har i samarbete med Caseapp. Du kan vinna 300kr att shoppa för hos dem, det är vell inte fel?? Kika in vetja! <3nouw.com/janssonemelie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229